1 timme kvar till avspark.  Nu fyller vi Råsunda för ett mäktigt derby då vi verkligen skickar ner DIF till superettan och grusplanerna.
forza stolta AIK!

massa sport!

Apa if får böta massa pengar!
Nu är det bestämt att stockholms klubben apa if får böta 70 tusen kronor för det inkastade grejerna mot malmö ff spelaren Rick Kruys. Dem döms till skadeståndet pga inkastade föremål där ibland 8 plastmuggar fyllda med vätska & mynt. Pyroteknik, de tände över 30 bengaliska eldar på läktaren & för att två djurgårdens supportrar trängde sig in på planen i 75 minuten. Oj skandal djurgården! Vafan håller ni på med? Ni kommer endå åka ur! :D
Bajen svin!
Bajen svinen väntar också sitt straff efter skandalscenerna på Söderstadion, som utbrött matchen mot gais. Efter att Gais tagit ledningen med 2-0 på straff fick delar av Hammarbyklacken nog och började tända bengaliska eldar och göra försök att ta sig in på planen. Matchen bröts och då började även supportar placerade under hedersläktaren att göra utfall mot klubbens styrelse. Styrelsen var tvugen att gå därifrån och återvända hem och se klart matchen på tv. Det kommer att bli böter av något slag & hammarbys ordförare tycker det är mycket trist pga bajsen redan har stora ekonomiska problem.
STOLTA AIK!
Igår var det ishockey borta match mot Mora. Dem två första perioderna var mål lösa men sen blev det en riktig målfest. Det blev hela åtta mål. Varav 6 stycken gjordes av våra svart gula spelare. Vilket betyder att vi vann den matchen med 6 - 2. Tillsammans är vi stolta AIK! Och nu sitter jag och kollar på AIK - Helsingborg där vi tyvärr ligger under med 2 - 0. Nu är det halvlek men 2a halvlek ska vara våran! Sparka, slå AIK!

lycka är att vara aikare!

Fyfan vad glad jag är! AIK vann alla matcherna! 5 - 1 i ishockeyn, 15 - 4 i innebandyn & 3 - 0 i fotbollen. Vilket innebär att stolta, fina AIK går upp i serieledning i fotbollen! :D

3 matcher.

Sitter & kollar på tre AIK matcher just nu som alla precis har börjat. Eller alla började klockan sju som dem har hållt på i en halvtimme. Jo jag kollar på fotboll, innebandy & ishockey.

ishockey premiär!

Jag är lycklig, ikväll är det ishockey premiär för AIKs del.
Och vem ska inte dit om jag!? Vavava :o Lite avundsjuk nu va?
Vi ska köra mot Malmö Redhawks ikväll, och vi ska krossa dem jävlarna!
VI SKA TILLBAKA!

stolta aik!

Kan inte säga något annat än att låten väcker minnen.
Alla ishockey matcher, åh lovely! Underbara lag.

aik stockholm!

AIK behåller serieledningen i Allsvenskan efter 2-0 mot BK Häcken på Rambergsvallen. AIK avgjorde matchen inom loppet av 92 sekunder i den första halvleken då Antônio Flávio och Iván Obolo gjorde varsitt mål. Målen räckte till tre poäng och AIK har nu 44 poäng i toppen av tabellen.

Aik gjorde två mål på 92 sekunder, fyfan vad lycklig jag är! "Vi tar smguldet och djurgården åker ur, tjalalala" Jag tror jag dör av lycka :$